Sado lift Europa!

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

co krijnen

mijn Opa was deze reis de kapitein van de stoomsleepboot frieslad

D.J. van Mourik

Goedenavond, mijn opa was machinist op de reis van de Friesland naar Vladivostok en ik heb zijn verhaal over zijn terugreis naar Nederland

ingmar beldman

beste 'negasado', ik heb je via je profiel op youtube een bericht gestuurd n.a.v. de pelgrimstocht op shikoku, die ik ga lopen. ik heb wat vragen en hoopte dat je misschien tijd/zin hebt om er een aar te beantwoorden!

in ieder geval veel succes daar!
ingmar

Giru

Ha Denisu-san, hier ook weer bij met de Avonturen van Sado. Verontrustende profetieën, maatschappelijke spiegels, de zin van het leven, pyromanische neigingen, ongure buurten en McDonnalds mentaliteiten... Klinkt goed!

Sander Thomas

zo, ben weer bijgelezen :P Mooie verhalen weer!

Tim

Wat een lap tekst! Heb alleen laatste paar alinea's even gelezen. Volgende week ofzo maar weer eens bao-en om bij te praten! Had je nog tegoed voor je verjaardag!

Len
reactie op: foto

En dan te bedenken dat deze kerk helemaal plat was gegooid.

Pap
reactie op: foto

Gelukkig maar weer.

Pap
reactie op: foto

Hoezo leeg...

Pap
reactie op: foto

Gezien de persoon rechts op de foto was je in goed gezelschap...

Elly Jührend

Hoi! Leuk om je liftervaringen in Duitsland te lezen. Erg herkenbaar ook al deed ik dat voor t laatst op mijn 36ste. DT is nu 25 jaar geleden! Wat ik ook heb: Engels Nederlands zit in mijn hoofd dicht bij elkaar. Als ik Duits wil spreken sluipen er steeds Engelse woorden in . JApans en Spaans idem : Adios wordt sayonara en gracias arigatou. Si > Haïti enz . Lastig in Spanje!
Goeie reis verder. Elly

lamers
reactie op: verhaal Maar nee

zo en jij noemt je filosoof??????

Inge
reactie op: verhaal Maar nee

Ja arme student je hebt het zwaar ,een gerontofiel als vriend .Ik ken mij de zorgen van je moeder wel voorstellen .Groningen is prachtig .
Veel zwerfplezier .Ik houd je op de hoogte van de witte tentjes .Geniet maar van het leven.Heeft er in elk 1 nederlander het naar de zin.

Sander Thomas
reactie op: verhaal Maar nee

Succes en veel plezier!
Ik kijk nu al uit naar de blogs :)

Rob
reactie op: verhaal Maar nee

LOL nice verhaal, ben benieuwd naar je avonturen

sandra
reactie op: foto

Mooi hoor,zo ben ik ook een beetje op reis

sandra
reactie op: verhaal Maar nee

Doe je best,ik blijf je verhalen lezen

Giru
reactie op: verhaal Maar nee

Sado, dank je wel voor dit vermakelijke stuk tekst na thuiskomst van mijn voltijds baan in mijn koophuis met hypotheek (!). Zonder dat ik echt spijt heb van mijn keuzes (ik vermaak mij ook wel haha), zijn dit wel de momenten waarop ik mij afvraag of ik niet beter nog even wat langer had kunnen ronddwalen na mijn studie alvorens mij vast te ketenen aan de maatschappij. Supertoll wass du machst, respect! Auf wiedersehen...!

Inge Krooswijk
reactie op: foto

Schitterende foto,s

D Hoftijzer

Hallo een mooi verhaal ik zocht al info over de sleepboot de friesland mijn opa Hoftijzer was kapitein op deze sleepboot ik zoek nog foto,s waar hij op staat
ik hoop dat je mijn kan helpen m.vr gr Dirk Hoftijzer

Elly

Ik krijg er echt zin in als ik deze beelden zie! Krijg heimwee naar Japan; ben er 3 keer geweest. Heb in 2007 Fujisan beklommen en gelopen in het noorden: Aomori.
Ben me nu aan t voorbereden voor de Shikoku tempeltocht.
ben ook benieuwd naar je andee avonturen!
Groet, Elly

Elly

Hallo Dennis, ik kijk met veel plezier naar je videoverslag van je tocht op Shikoku. Ik wil deze route ook gaan lopen. In welke maand(en) was jij daar?

Arnold Schouten

Pracht verhaal
wat een werk op zo oude zeesleper niet begrijpen

jezus

IK BEN TERUGGEREZEN VAN DE HEMEL DUS HOU OP MET JE STOMME VERHAALTJES WANT ALLEEN IK BEN DE ECHTE JEZUS!!!

Len

Hallo Dennis, allereerst sorry dat je nul komma niets van mij hebt gehoord gedurende je tocht door Japan. Betekend niet dat ik je niet hebt gevolgd. Ik heb alle verhalen gelezen en alle filmpjes zitten bekijken. Inspiratie voor je karakter ontwikkeling, wat je nu eenmaal je hele leven doet, heb je hier zeker opgedaan. En je neemt een ervaring mee die je rijker hebt gemaakt. Zoiets moois te doen is niet voor elke medelander weggelegd, zeker niet voor de brave burgerij. Helaas kan ik met mijn twee kleine snotneuzen geen avondprogramma's bezoeken, 19.00 uur is bedtijd, maar we zullen je zeker nog treffen in 2011! Hugs, Len PS; ik wens je veel plezier met je presentatie avonden.

Petra Hoogervorst

Ik heb echt respect voor je! Leuk om eens levende beelden te zien. Je spreekt al een aardig woordje Japans. Nog heel veel succes en ik blijf je volgen.
Groeten.

nel

ik val in herhaling sjappoo dennis geweldig om te zien
maar zie je zaterdag wel groetjes nel en rinus

Henk en Truus

De reisverslagen waren zeer boeiend,maar met deze filmbeelden erbij wordt de bewondering voor je doorzettingsvermogen als een echte pelgrim nog groter.Groeten uit Arnhem

hasse timp

I suffered and rejoiced along with you.

Ka tajikenei, Sado san

Tine

Met bewondering heb ik gekeken naar het 1e deel van je tocht. Respect. Wat heb jij op sommige stukken moeten afzien zeg. Met spanning kijk ik uit naar het volgende deel.

hasse timp
reactie op: verhaal Minami e

Onegaishimasu Sado san,

Send me your banggo na denwa kudasai (land line aub) dan kan ik je bellen

MVG,

Hasse

hasse timp

Onegaishimasu Saado san,

Send me yr bago na denwa, kudassai (land line pls) and I'll call you.

Regards
hasse

hasse timp

Hallo Sado,

Ik was zelf ju-hachi dome in Japan, en je berichten wekken nosta;gie bij me op. De meeste van mijn reizen waren liftend; en wel van de noordelijkste punt vam Hokkaido tot Iriomoto Jima vlak bij Taiwan.
Ik woon sinds mijn repatriatie in Roosendaal tussen Berg op Zoom en Breda.
Als je weer thuis bent bel ik je graag op. Of als je in Japan een land line (vaste telefoon) kunt lenen, bel ik je daar graag. Ik heb nog een paar tips voor je.
Gamba te.
hassetimp@hotmail.com

Willy Maas

Hallo Dennis,

Leuk om je verhalen te lezen.

Ik wil namelijk zelf deze pelgrimstocht in het voorjaar van 2012 gaan lopen.

Veel geluk en een goed 2011 toegewenst.

Groeten,

Willy Maas

Den Bosch

John, Ada en Wesley

Oudejaarsdag 2010, buiten wordt er al flink op los geknald. Nederland maakt zich op voor Oud en Nieuw. De boodschappen voor vanavond hebben we in huis, zo te zien zal het wel lukken om de avond door te komen. Buurman Henk heeft vanmorgen in zijn schuurtje oliebollen gebakken en kwam langs met een vol schaaltje bollen.
De sneeuw die de afgelopen weken het straatbeeld beheerste is eindelijk zo goed als verdwenen, slechts hier en daar liggen nog wat sneeuwresten. Op dus naar de klok van 00.00 uur als het vuurwerk en de scheepstoeters het nieuwe jaar inluiden.
Wat is het jaar snel voorbij gegaan. Gezondheid, geluk, werk...wij zijn 2010 goed doorgekomen. Een persoonlijk hoogtepunt? Dat was mijn 50ste verjaardag. Werd door Ada flink verwend met een rondvlucht, mocht zelf aan de stuurknuppel, boven het Rijnmondgebied met Dennis en Wesley als medepasagiers. Daarna gingen we met familie aan de wok.

Minder was de opname van mijn vader, half november, in het ziekenhuis. Heeft daar vier weken gelegen voor een liesbreukoperatie, een dubbele longontstekking en het plaatsen van een pacemaker. Het duurde heel lang, maar uiteindelijk ging het gelukkig wat beter met hem. Inmiddels is hij thuis, het gaat redelijk.

Dennis was bezig met zijn tempeltocht en tijdens de contacten die we hadden vertelde we hem dat het niet goed ging met opa. Dennis heeft in de tempels die hij bezocht een kaarsje voor hem gebrand, wellicht heeft het geholpen...

Tja, niet alleen het einde van 2010 is in zicht, maar ook de reis van Dennis. We kunnen nu wel zeggen dat het wederom een zeer bijzondere reis is geweest. Voorlopig moeten jullie het doen zonder zijn reisverslagen want op maandag 3 januari komt hij naar huis. Voor vandaag hebben we afgesproken dat we om 15.45 uur de laptop met webcam aanzetten om live verbinding te krijgen met Dennis en het gastgezin waar hij momenteel verblijft. Om 16.00 uur is namelijk de jaarwisseling in Japan, en zo vieren wij dus dus twee keer Oud en Nieuw. We wensen iedereen die Dennis een hart onder de riem heeft gestoken een hele fijne jaarwisseling, en wat 2011 betreft: maakt er wat van?

Groeten,
John, Ada en Wesley Prooi

Tine

Wat is de tijd gevlogen. Ik heb diep respect voor hetgeen je gedaan hebt de afgelopen maanden. Nog een hele fijne jaarwisseling en hopelijk zien we elkaar snel. Helaas kan ik 22 januari niet aanwezig zijn maar ik hoop dat je met veel vrienden een gezellig samenzijn hebt. Nog een paar dagen en dan op naar Nederland.
Dikke knuf van mij.

nel

dennis een gezellig oudejaars avond (zal wel lukken daar) en een gezond 2011 zie je op de byeenkomst
natuurlyk zijn we weer van de party een goede reis terug doei nel en rinus

Henk en Truus

Hoi Dennis, Het was een genoegen je reisverslagen te lezen,en je op je reis te volgen.We wensen je een heel prettige jaarwisseling en een met *nieuwe levenswijsheid*gezond en voorspoedig 2011 !!!!

inge Krooswijk

Dennis een goede reis terug .Een voorspoedig 2011
Breng geen Japanse griep mee voor je ouders!
Heb van je verhalen genoten .Ik vind je een moedige man om zo in je uppie te reizen .Geniet van het leven
Groetjes Inge

Trudi Raven

Dennis, een goede afsluiting van het jaar 2010 en een heel goed 2011. Ik wens je ook een goede thuisreis.
Ik zal je reisverslagen missen.
Groet

Sandra

Dennis ik wens je een heel voorspoedig oud en nieuw en tot 2011

Tim
reactie op: verhaal Uzu

Ik zal Ko wel missen hoor! Kun je hem niet meenemen naar Bij Bao? ;) Alvast goede reis en zie je snel!

Sander Thomas
reactie op: verhaal Uzu

Wat lijkt tijd soms snel te gaan, maar wat een reis heb je kunnen voltooien in die tijd zeg! Goed bezig :)

Hanke
reactie op: verhaal Uzu

Dennis, ik heb dit bericht even vluchtig gelezen maar ik heb echt zo grote bewondering voor wat je hebt gedaan, echt zo ontzettend gaaf! Dit is de reis van je leven geweest en dit heeft je zo veranderd als mens, fantastisch!

Trudi Raven, Vierpolders
reactie op: verhaal Dozen

Hi Dennis, Respect, diep respect. Ik wens je het allerbeste voor het laatste deel van je reis. Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar !!
Als je boeken van Aleister Crowley zoekt, ik heb ze gevonden bij Amazon.com.
Groeten

Harry & Gerda Kennis
reactie op: verhaal Dozen

Hey "Wijze uit het Westen",
Heb je het kribbetje al gevonden?
Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

John en Ada
reactie op: verhaal Dozen

Wij wensen iedereen die Dennis volgt tijdens deze reis fijne Kerstdagen en een reislustig nieuwjaar!

John en Ada Prooi

Jan en Yvonne
reactie op: verhaal Dozen

Wij doen het jou niet na, Dennis!

Jan en Yvonne uit Zwolle

Patrick
reactie op: verhaal Dozen

Diep respect Dennis!! Diep respect!!

Geniet nog van de dagen, uren, minuten die je nog in Japan bent!
We zien je weer wel hier in het Nederlandse! :-)

Patrick
reactie op: verhaal Hysteria

Niet alleen dat lopen is indrukwekkend, maar hoe je je verhalen zo opstelt is dat net zo!! Alsof we ook daar rondlopen. Wanneer mogen we de film verwachten ;-) Dit is net een filmscript! Maar dan dus wel van een mooie film! :-)

Pap, mam en Wesley
reactie op: verhaal Dozen

Hoi Dennis,

Laten je natuurlijk even weten dat we super trots zijn dat je het rondje Shikoku hebt geflikt. 88 stempeltjes...88x bloed, zweet en tranen. Maar je kan er met voldoening op terug kijken. Pakken ze je toch mooi niet meer af. Gelukkig heb je nog een paar dagen te gaan tot dat het moment komt dat je terug vliegt naar Schiphol, geniet er nog maar even van.

Hier is momenteel de winter in volle hevigheid los gebarsten. Vandaag viel er een dik pak sneeuw dat, samen met gladheid, voor veel ellende zorgt. Hoorde op het nieuws dat er nu nog mensen in de file staan...

Gelukkig had ik vandaag vrij en is mij het file leed bespaard gebleven, voor Wes zitten de werkzaamheden voor dit jaar erop. Alleen je moeder moest vanmorgen op de fiets, wat dus niet ging, door de sneeuw om de oudjes te verzorgen.

De huiskamer is inmiddels zo'n beetje verbouwd tot een kerststal, we maken ons op voor de Kerst en Oud en Nieuw...het jaar 2010 is hard gegaan. Geniet van je dagen in Tokio.

Take care,
Pap, Mam en Wes.

Henk
reactie op: verhaal Dozen

Heb met veel interesse je reisverslagen gelezen.Knap dat je alle tempels hebt bezocht.Over je levenshouding zouden we dagen kunnen filosoferen.Wens je nog hele fijne dagen em tot een volgende ronde !! Groeten uit Arnhem

Sander Thomas
reactie op: verhaal Dozen

geweldig weer :)

Tim
reactie op: verhaal Dozen

Klasse! Respect!

MissMSX
reactie op: verhaal Dozen

Ik kan maar één ding bedenken: _O_

nel
reactie op: verhaal Dozen

nou dennis je reis is haast ten einde sjapoo hoor gewoon geweldig geniet die laatste dagen van dit jaar maar je hebt het wel verdiend om eens lekker uit je dak te gaan ben benieuwd hoeveel gewicht je heb verloren kijk goed naar je zelf en tot volgend jaar doei nel

Hanke
reactie op: verhaal Dozen

Wauw Dennis. Gewoon wauw!

Ger
reactie op: verhaal Hysteria

Nog even het rode boekje van Mao en een autobiografie van Lenin erbij, dan hoef je niet eens je postadres in te vullen, iedereen bij de douane weet dan dat dit een pakketje voor Dennis is :P

Mooie prestatie heb je weer geleverd ;)

Groet Ger en de fam.

Dany - the Black U ;)
reactie op: foto

Hi man!shikoku pilgrimage you're da man! Hope i can do it someday!

Henk
reactie op: verhaal Hysteria

Hoi,Mooi verhaal,wel met ,voor mij,wat vraagtekens zeker wat *het boekMein Kampf betreft. Breng de reis tot een goed einde !! groet Henk

Gerie
reactie op: verhaal Nehan

Goh wat gaat dat allemaal hard zeg nou ik neem echt me petje voor je af hoor .jij maak echt van alles mee .succes verder nog .gr gerie

Tim
reactie op: verhaal Hysteria

Zo, dit verhaal heeft mooi mijn pauze gevuld. Geniet van de laatste stukjes en bedenk: Je kan hem altijd nog een keer lopen! :)

Hanke
reactie op: foto

Prachtig!

Benjamin Serfhos
reactie op: verhaal Nehan

Hey Dennis!

Goed om te lezen dat het nog voorspoedig gaat! ik hoop voor je dat het weer niet al te snel extreem slecht wordt.. Succes met de laatse lootjes!

Groetjes..

Ps. Je schrijfstijl blijft uitnodigend. Mijn complimenten!

Patrick
reactie op: verhaal Nehan

Laatste eindjes zijn vaak wel zwaar, maar op een of andere manier gaan ze vaak ook voor je gevoel sneller! Doe het gewoon maar lekker op je gemak, geniet er nog maar dubbel en dwars van! Ook nog een stukje tokyo...kijk even voor me hoe hoog de skytree nu is ;-) En tot snel in NL!! :-)

nel
reactie op: verhaal Nehan

hoi dennis
nou ineens gaat het allemaal erg vlug eerst dacht je dat je te weinig tyd had en nu praat je alweer om over een week naar tokio te gaan ongelooflyk dat je het toch maar volbracht hebt diep respect hoor doei nel en rinus

Tim
reactie op: verhaal Nehan

Zo dan schiet echt op! Als je dan terug kijkt gaat het allemaal toch snel. Pas twee maanden geleden zaten we nog bij Bij Bao, nu zit je trip er alweer bijna op. Maar niet voordat er een flinke dosis Tokyo is genomen natuurlijk! ;)

Patrick

Volgende keer in japan ga ik die curry ook toch maar eens proberen...zien of ik nr5 uberhaupt wel haal ;)

Het verhaal was weer super om te lezen! Weer superervaring en vrienden opgedaan! En tja inderdaad hoe krijg je het steeds voor elkaar die trouwfeestjes!! :-)

Geniet nog van elke minuut van deze tocht!

corrie

leuk verhaal weer je schiet al aardig op groetjes

Trudi Raven

Geweldig wat je allemaal meemaakt, vlg mij de reis van je leven!! Ik lees je verhalen met veel plezier.
Mijn broer heeft een paar jaar in Japan gewoond en heeft ook de vreemdste ontmoetingen meegemaakt. Zonder te plannen gebeuren de meest spontane dingen. Ik wens je veel plezier en vooral geluk op je verdere reis. Groeten uit Vierpolders

gerie

Wat een verhaal weer zeg,je maakt genoeg mee zo petje af nog steeds

Henk Mijnhart

Heb weer met genoegen je reisverslag gelezen.Hoop dat je de reis zult volbrengen.De kou is minder prettig,maar zo nu en dan een bruiloft er tussendoor geeft je weer wat moed.Groeten uit Arnhem !!

Sander Thomas

Mooi verhaal :) en, wederom, erg leuk geschreven ook!

Tim

Mooi verhaal weer! Ondertussen liggen hier in NL sneeuwstormen op de loer. Geniet dus van de beperkte koude daar. :)

loony

haha weer een random invite naar een trouwerij.. hoe krijg je het voor elkaar.

Die coco curry is een van de eerste dingen die ik in Japan moet proberen. Omdat ik erg van pittig eten houdt :P jammer dat je niet gelijk 10 mag...

nice story!

Patrick

Je verhalen aan het begin waren al indrukwekkend maar ze worden steeds indrukwekkender. Wat een avontuur en wat een wilskracht en gezonde geest! Veel respect! (dank voor de replies op het forum) en Tim heeft me met bij bao laten kennismaken! Die tent moeten we maar eens afhuren als je terug bent! ;-)

Suc6 en hou vol!! :-)

Tim
reactie op: foto

haha, die zit er lekke bij zeg. :P

Tim

je bent al een eind op weg zie ik. Groeten van bij bao. :)

Pap
reactie op: foto

Opknappertje?

Pap
reactie op: foto

Zeker na die twintig kilometer die je verkeerd liep.

Pap
reactie op: foto

Hoi bus?

Pap
reactie op: foto

Je gaat er ook niet op vooruit...

Pap
reactie op: foto

Vandaar dat je zo blij kijkt.

Pap
reactie op: foto

Beetje Botlek...net als thuis eigenlijk.

Pap
reactie op: foto

Hoeveel sterren?

Pap
reactie op: foto

Jij toch niet?

Pap
reactie op: foto

Heb Tommy er bij gehaald en die heeft zich rot gelachen om zijn Japanse neef. Die heeft zeker teveel aan de Sake gezeten, aldus Tommy.

Henk
reactie op: verhaal Tao

Beste Dennis,Wat een verslag !! Hier kun je niet met een enkele zin op reageren,maar wees er van overtuigd dat het je wel aan het denken zet .Wens je een goed vervolg.Groeten uit Arnhem

sandra

nou nou dat is wel een indruk wekkend werhaal,
wat jij niet moet door staan voor jou goede doel,petje af.....hopelijk gaat je geest niet zeer doen buiten je voeten enz,

gr sandra

nel

weet even niet wat ik moet zeggen zoveel
filosofisch gepraat dat ik als westerling er niet zo veel van begrijp maar zie wel dat je heel dicht bij je zelf ben gekomen door deze reis hoop dat je het vol houd mijn respect heb je hoor.
tot de volgende keer doei nel

Pap
reactie op: verhaal Tao

Voor je gelezen in het AD van 13 november: Nieuwe kantoorkolos bij Centraal Station.
Het definitieve ontwerp voor Weena Point, een nieuw kantoorkolos tegenover Centaal Station, wordt maandag gepresenteerd door ontwikkelaar Maarsen Groep. De dubbele kantoortoren wordt het nieuwe onderkomen voor onder meer de advocaten van Nauta Dutilh. Ook komen er woningen, vooral aan het Kruisplein en het nieuwe Diergaardeplein. Het ontwerp is van Architecten Cie. Het project kan van start gaan omdat de gemeente de grond van de projectontwikkelaar voor 23 miljoen euro heeft gekocht, en vervolgens in erfpacht heeft uitegeven. Eind 2011 gaat de eerste paal de grond in, de oplevering volgt in 2014.

Zo, ben je weer een beetje op de hoogte.

Opa
reactie op: verhaal Tao

Dennis,
Toch even wat gegevens op Wikipedia opgezocht van het Japanse slagschip Yamato. Daarin staat de kleinste klinknagel tot het zwaarste materiaal uitgebreid beschreven die bij de bouw werden gebruikt.
Een klein stukje uit Wikipedia: "De Yamato was vlaggenschip van 12 februari 1942 tot 11 februari 1943. Hierna nam de Musashi de functie van vlaggenschip over. Op 1 april 1945 begon de Yamato haar laatste missie: een zelfmoordaanval tegen de Amerikaanse vloot ten westen van Okinawa. 7 April werd het schip samen met de kruiser Yahagi en acht torpedobootjagers gespot door een Amerikaanse duikboot. De Amerikaanse marine stuurde 386 vliegtuigen met het doel de schepen te vernietigen op ze af. De Yamato incasseerde acht bommen en 10 torpedo's. In totaal verloren 2.475 bemanninsleden het leven. 269 Zeelieden wisten te overleven en werden opgepikt."

Henk
reactie op: verhaal Tao

Hallo Dennis,Weer genoten van je reisverslag.Kijk met belangstelling uit naar je volgende verslag.Wat jij nu doet is ECHT LEVEN !! groeten uit Arnhem

Opa Prooi
reactie op: verhaal Tao

‘Onzichtbare helpers’
Nieuwe druk, 3e Duizend, 1927.

Een samenvatting uit bovenstaand boek.

“Dit verhaal is eenvoudig genoeg, ofschoon niet onbelangrijk voor mij, daar de tusschenkomst zonder enigen twijfel mijn leven redde. Ik liep op zekeren uiterst regenachtige dag door een rustige achterstraat dicht bij Westbourne Grove en poogde met gering welslagen een regenscherm op te houden tegen de woeste windvlagen die elk ogenblik dreigden het uit mijn greep te rukken, terwijl ik trachtte onder het voortzwoegen de bijzonderheden uit te denken van eenig werk waarmede ik toen juist bezig was.
Met onverwachte plotselingheid riep een stem die ik zeer goed ken - de stem van een Indisch leraar - mij in het oor: ‘Spring, terug!’, en werktuigelijk gehoorzaam, wierp ik mij heftig achteruit, bijna voordat ik tijd had om te denken. Terwijl ik dat deed werd het regenscherm, dat door de plotselinge beweging naar voren gerukt werd, uit mijn hand geslagen en een zeer groote metalen schoorsteen viel voor mij op de straatstenen te pletter, minder dan een el van mijn gezicht verwijderd.
Het groote gewicht van dit voorwerp en de geweldige kracht waarmee het viel, deden het volstrekt zeker zijn dat ik, ware het niet dat de waarschuwende stem gekomen was, op de plaats zelve gedood zou zijn. Toch was de straat ledig en de stem was van iemand die zevenduizend mijlen van mij verwijderd was.”

Pap, mam en Wesley
reactie op: verhaal Tao

Hoi Dennis,

Blijkbaar werkt je "geloop" inspirerend! Ook Wesley is "aan de loop gegaan" en gaat volgend jaar juli meedoen met de strandzesdaagse.
Deze start in Hoek van Holland en eindigd in Den Helder. Overnacht wordt in zelf meegenomen tenten op kampeerterreinen, dus hou je spullen een beetje heel :-)

Take care,
Pap, mam en Wes

corrie
reactie op: verhaal Tao

wat een verhaal weer een hele grootte pet af voor je dennis

Patrick
reactie op: verhaal Tao

Keer op keer lees ik je verhalen met plezier, respect en emoties. Wat een tocht!!

Patrick

En het indrukwekkende van je reis gaat hier fijntjes verder!! Wat een verhaal! Die afstanden, die wil en motivatie! Superrr!! :-)
Hou vol, in gedachte zijn we zeker ook bij je!!

Patrick
reactie op: verhaal Karma

Hoi Dennis,

indrukwekkende toch en indrukwekkende (manier) van beschrijven. Zo voelen we bijna een met jou!! Veel respect!!

Pap
reactie op: foto

Ik denk toch meer aan de schroothoop...